Aquapac brengt 100% waterdichte case voor iPhone uit

Aquapac heeft een speciale case voor de iPhone ontwikkeld, waarmee je telefoon vrij van zand, stof en vocht blijft. De Aquapac kan een waterdiepte van maximaal 4,5 meter aan.

AquapacAquapac heeft een 100% waterproof case voor de iPhone uitgebracht, gemaakt van polyurethaan maar gevoelig genoeg om nog steeds het scherm te kunnen gebruiken. Ook kun je door het materiaal van de plastic zak (want dit kun je toch geen case meer noemen?) gewoon bellen en muziekluisteren. De camera is vanuit de case ook gewoon te gebruiken.


Aquapac achterkantDe Aquapac for iPhone houdt niet alleen vuil en stof buiten, maar is ook waterdicht tot 4,5 meter. De fabrikant levert er 3 jaar garantie op, waarbij je iPhone ook wordt vergoed als het misgaat. Handig voor op het strand, in bad of voor mensen die hun iPhone lekker in het zwembad willen laten dobberen. Openen is ook geen probleem: met de Aquaclip, gemaakt van polycarbonaat, kun je de zak makkelijk openen. Deze uitvoering van de case kost $25, maar Aquapac heeft ook nog een iets duurder model met elastische klittenband ($35) waarbij je de iPhone tijdens het sporten kunt dragen, bijvoorbeeld handig voor surfers.

Informatie

Laatst bijgewerkt
20 juni 2008 om 12:00
Categorie
Accessoires

Reacties: 17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.