AptBackup zet Cydia-applicaties na restore automatisch terug

AptBackup is een applicatie te vinden in Cydia, die na een complete restore al je Cydia-applicaties automatisch kan downloaden.
Ramy Mobarak - · Laatst bijgewerkt:

Een groot voordeel van App Store-applicaties ten opzichte van Cydia-applicaties is dat ze na een herstel gewoon weer terugkomen. Cydia-applicaties moesten tot nu toe iedere keer weer handmatig gedownload worden, als je tenminste nog wist welke het waren. Met de komst van AptBackup hoeft dat allemaal niet meer, want AptBackup maakt een back-up van al je Cydia-applicaties en slaat dit op in een lijst in een gedeelte van de iPhone dat na een herstel ongewijzigd blijft. Zo kan de lijst na een herstel weer opgevraagd worden, zodat je alle applicaties automatisch weer kunt terugzetten.


AptBackup bewaart geen gegevens of instellingen van de applicaties en slaat de locatie van het springboard-icoon ook niet op. Verder is de applicatie ook alleen bedoeld om te gebruiken na een complete restore in iTunes en dus niet om zomaar te gebruiken wanneer je wilt.

AptBackup is te downloaden via de BigBoss-source. Wanneer je ook een backup van de gegevens van Cydia-applicaties wilt maken, dan kun je AppBackup proberen.

Tipgever: Bastiaan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
26 oktober 2009 om 0:37
Categorie
Jailbreak
8 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.