Apple vertelt over Land Rover’s succes in nieuwe iAd-promovideo

Een nieuwe reclamevideo van Apple laat zien wat het autobedrijf Rover allemaal heeft gehad aan het gebruik van de reclamedienst iAd.

iAd RoverBedrijven die reclame willen maken in iPhone-apps kunnen gebruikmaken van iAd. Een nieuwe video van Apple laat zien hoe het autobedrijf Land Rover gebruikmaakte van de reclamedienst en wat ze er precies aan hadden. Op deze manier hoopt Apple nieuwe adverteerders voor iAd te trekken. Naast de video heeft Apple ook een artikel uitgebracht, waarin te lezen is hoe Land Rover’s reclamecampagne het precies heeft gedaan.

Het is interessant dat Apple met de reclame probeert iAd in de schijnwerpers te zetten. Het lijkt al een tijd niet goed te gaan met de reclamedienst: afgelopen jaar werd het instapbedrag voor reclamemakers meermaals verlaagd, om bedrijven te motiveren om aan de slag te gaan met iAd. De aanvankelijke instapprijs lag op 1 miljoen dollar in 2010, maar is inmiddels verlaagd naar 100.000 dollar. In april 2012 verhoogde Apple het bedrag dat wordt uitbetaald aan ontwikkelaars die gebruikmaken van iAd in hun apps, van 60 naar 70 procent.

https://www.youtube.com/watch?v=lZDaIUN4p7Y&feature=player_embedded#!

Bron: TechCrunch, via 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2012, 10:20
Categorie Apple
Onderwerp iads

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.