Apple introduceert iTunes Pass multimediabundel

Apple heeft iets nieuws geïntroduceerd voor muziekliefhebbers: de iTunes Pass. Het gaat hierbij om een soort rss-feeds waarmee je automatisch content van je favoriete artiesten kunt downloaden. Het kan gaan om muziek, complete albums, muziekvideo's en meer, allemaal in het DRM-vrije iTunes Plus-formaat.

itunes passApple heeft iets nieuws geïntroduceerd voor muziekliefhebbers: de iTunes Pass. Het gaat hierbij om een soort rss-abonnement waarmee je automatisch content van je favoriete artiesten kunt downloaden. Het kan gaan om muziek, complete albums, muziekvideo’s en meer, allemaal in het DRM-vrije iTunes Plus-formaat. Je krijgt een e-mail zodra er nieuwe content van jouw favoriete artiest beschikbaar is.


Sounds of the Universe van Depeche Mode is de eerste iTunes Pass die op dit moment beschikbaar is. Je krijgt op dit moment twee muzieknummers van het nieuwe album en krijgt gaandeweg de rest van het album in de periode tot 16 juni. Klinkt als een goede manier om mensen alvast een preview te geven van een nieuw muziekalbum en een slimme manier van Apple om te voorkomen dat artiesten op andere manieren hun albumpreviews gaan weggeven, bijvoorbeeld via een iPhone-applicatie.

Meer info: iTunes Pass
Voorbeeld: Sounds of the Universe, Depeche Mode

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 februari 2009 om 17:16
Categorie
Apps
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.