Accessoire: Smartphone Experts Metal Cover for iPhone

Smartphone Experts heeft een Metal Cover voor de iPhone uitgebracht, die je zowel aan de voor- als achterkant kunt bevestigen. Naast een knalroze versie zijn er ook een neutralere versies in zwart en zilver.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Smartphone Experts metal coverMooi? Alles is relatief, maar als je je iPhone goed wilt beschermen tegen krassen dan is een metalen cover niet zo’n gek idee. Of je dan ook de felroze Metal Cover van Smartphone Experts kiest is een kwestie van smaak. Gelukkig is deze metalen cover ook verkrijgbaar in zwart en zilverkleur. Je kunt de cover op twee manieren plaatsen: aan de voorkant om het scherm af te dekken of aan de achterkant, om te voorkomen dat je krassen op de achterzijde van de iPhone krijgt.

De binnenkant van de cover is bekleed met zwart fluweel, waardoor de case zelf geen krassen kan veroorzaken. Aan de zijkanten zitten rubber grepen, om te voorkomen dat de telefoon uit je handen glipt en alsnog beschadigd raakt. De case kost $19,95 per stuk en is verkrijgbaar via diverse webwinkels.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2007, 18:41
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.