Accessoire: kwaliteits-headset voor de iPhone van Altec Lansing

Altec Lansing brengt als eerste oordopjes uit die ook voor de aangepaste audio-aansluiting van de iPhone geschikt zijn: de Altec Lansing UHS-306.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Altec Lansing headphones UHS-306Altec Lansing is de eerste fabrikant met oordopjes die in de aangepaste 3,5 mm-aansluiting van de iPhone passen. Zoals bekend heeft Apple de audio-aansluiting van de iPhone zo diep gemaakt, dat gangbare oordopjes niet meer passen, waardoor je een extra adapter nodig heeft. De Altec Lansing UHS-306 passen echter wél!

De oordopjes zijn net als veel duurdere exemplaren voorzien van een stoffen bekleding om de kabels. Daardoor raken ze minder snel in de knoop. De oordopjes zelf zijn van rubber en passen sluitend in je oorkanaal, voor een goede geluidsisolatie van buitenaf. Ze zijn te koop voor $90.

Met deze headset kun je ook bellen: er zit een microfoon in het rechterkoord, ter hoogte van je kin, voorzien van een knop om gesprekken op te nemen en op te hangen. Muziek bedienen kan niet: er zit geen play- of pauze-knop op. Stap je later over op een andere telefoon, dan kun je met de meegeleverde 2,5 mm-adapter de Altec Lansing UHS-306 blijven gebruiken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2012, 16:02
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.