Accessoire: high-end speakertoren Embee iBX 2.1

De Embee iBX is een stereosysteem bestaande uit een subwoofer en twee speakers, bedoeld voor het topsegment. De prijs is dan ook aan de hoge kant.

Embee iBXDe Embee iBX is eigenlijk bedoeld als speakersysteem voor je iPod, maar dankzij de universele dock-aansluiting past er ook een iPhone op. De meeste speakersystemen richten zich op het middensegment. De Embee iBX 2.1 is echter bedoeld voor het topsegment van de markt: voor mensen die graag een paar honderd euro voor zo’n systeem neertellen. Het systeem is over een paar dagen beschikbaar, dus nog op tijd voor de kerst. Je krijgt bij aanschaf een subwoofer en twee staande speakers die meer dan een meter hoog zijn.

Embee iFXIn een van de twee luidsprekertorens is een aansluiting met dock-connector aanwezig. Je zit overigens niet vast aan een iPod of iPhone: er is ook een Aux-ingang en een Composiet-ingang aanwezig, zodat je elke willekeurige mp3-speler, een Mac of een televisie kunt aansluiten. De prijs is 449 euro. Er is bij Embee ook nog een speakersysteem in ontwikkeling met slechts één toren en een ingebouwde subwoofer: de Embee iFX (zie hiernaast).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2007, 19:54
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.