Accessoire: Armor case van Matias

Armor for iPhone is een aluminium case met neopreen bekleding van accessoiremaker Matias. De case kost $30 en is verkrijgbaar in zilver en zwart.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Matias Armor voor iPhoneWe besteden op deze weblog genoeg aandacht aan ontwikkelingen en gebeurtenissen rond de iPhone, maar accessoires komen er nog mager vanaf. Daar komt vanaf nu verandering in (en nee, dat is niet omdat we een lucratieve affiliate-deal hebben gesloten). Accessoire-nieuwtjes zijn te herkennen aan ‘Accessoire’ in de titel. Matias geeft de aftrap met de Armor for iPhone, een case van aluminium.

Armor for iPhone is een uitbreiding op de al bestaande Armor-productlijn, een serie hardcases van aluminium met een neopreen binnenbekleding. Er zitten openingen op de juiste plaatsen, zodat je toegang houdt tot het touchscreen, de volume- en aan/uit-knoppen, hoofdtelefoonaansluiting en dock-connector. De case wordt geleverd met een optioneel nekkoord en een verwijderbare broekriemclip die 360 graden kan draaien. De Armor for iPhone is te koop voor $30 en is verkrijgbaar in zilver en zwart.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 16:57
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.