iPhone XS abonnement kopen

iPhone XS met abonnement vergelijken: kies je favoriete provider

Vergelijk hier de iPhone XS abonnementen. Check de prijzen, kleuren en modellen en bekijk ons koopadvies bij het uitzoeken van een iPhone XS met abonnement dat bij jou past!

iPhone XS review Refurbished

Let op dat de iPhone XS nog maar beperkt beschikbaar is. Zoek je iets nieuwers, kijk dan eens naar de iPhone 11 abonnementen!

iPhone XS met abonnement

Heb je plannen om een iPhone XS met abonnement af te sluiten? De iPhone XS is hét toptoestel van de iPhone 2018 line-up. Je hebt de keuze uit twee formaten, want naast het 5,8-inch exemplaar dat we op deze pagina bespreken is zou je ook voor een 6,5-inch iPhone XS Max met abonnement kunnen kiezen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om de iPhone XS te kopen, zodat je niet vast zit aan een langlopend abonnement. De iPhone XS abonnementen bij Nederlandse providers bieden genoeg mogelijkheden om het aantal belminuten, sms’jes en data precies af te stemmen op jouw behoeften dus check regelmatig onze prijsvergelijker voor de iPhone XS deals.

Actuele iPhone XS deals

Hieronder vind je actuele deals voor iPhone XS abonnementen.


Liever een los toestel? Dit toestel is niet meer zo goed verkrijgbaar, maar er zijn wel heel veel opties om een refurbished iPhone XS aan te schaffen. Er zijn namelijk genoeg gebruikte exemplaren in omloop, die zijn nagekeken en opgeknapt zodat hij voor jou weer als nieuw aanvoelt.

Bekijk ook

Refurbished iPhone XS kopen: een slimme keuze

Zoek je een refurbished iPhone XS, dan is er keuze genoeg. Dit voormalige toptoestel uit 2018 heeft veel te bieden en is als refurbished exemplaar extra aantrekkelijk geprijsd. Lees hier hoe je een betrouwbare iPhone XS refurbished vindt.

iPhone XS abonnement in Nederland

Ben je toe aan een toestel met een vrijwel randloos OLED-scherm, dan is de iPhone XS misschien iets voor jou. Dit toestel is voorzien van Face ID om gemakkelijk te kunnen ontgrendelen. De grote providers hebben de XS vaak niet meer in hun assortiment, maar je kunt vaak nog wel via telecomwinkels het toestel afsluiten met een abonnement van providers als Hollandsnieuwe en Simpel. Keuze genoeg!

iPhone XS bestellen bij providers en winkels

Check deze pagina regelmatig voor de actuele iPhone XS prijzen en aanbiedingen, bij providers en webshops. Hier zijn enkele goede deals.

iPhone XS met abonnement of niet?

Kies je voor een iPhone XS met abonnement of heb je liever een refurbished iPhone XS in combinatie met een sim only? Het ligt er maar net aan wat je budget is en hoeveel geld je ervoor beschikbaar hebt.

Bij een abonnement heb je een vast maandbedrag en wordt de aankoop wat meer gespreid over de hele periode van het contract. Met onze prijsvergelijker vind je de beste aanbieding die binnen jouw budget past.
Bekijk ook ons overzicht voor het goedkoopste iPhone abonnement of ons overzicht met alle iPhone-aanbiedingen.

Bekijk ook

De beste iPhone aanbiedingen van week 4-2023

Vergelijk de beste iPhone aanbiedingen! Wekelijks zoeken we voor jou de goedkoopste iPhone-aanbiedingen (ook refurbished)! In dit overzicht vind je een iPhone met korting en zie je welke acties er bij providers zijn. Met deze tips vind jij de goedkoopste iPhone!

Informatie

Laatst bijgewerkt
oktober 2021