Zen Viewer HD verdwijnt binnenkort uit de App Store

De app Zen Viewer HD zal binnenkort uit de App Store verdwijnen. Het contract met de huidige programmeur loopt af en uitgever The Skins Factory zoekt daarom een nieuwe programmeur. In afwachting verdwijnt de app op 16 juli uit de App Store.

zen viewer hdMocht je op zoek zijn naar een app waarmee je bestanden op de iPad kunt beheren en bekijken, dan is Zen Viewer HD een geschikte app. Binnenkort zal de app echter uit de App Store verdwijnen, omdat het contract tussen The Skins Factory en de programmeur van de app afloopt. Het bedrijf zoekt nu een andere programmeur om de verdere ontwikkeling voort te zetten. Maar tot die tijd zal Zen Viewer HD uit de App Store verdwijnen.

Misschien is dat juist een reden om de app links te laten liggen, of juist de app nog snel even te installeren. Zen Viewer HD is een app waarmee je door bestanden kunt bladeren en je digitale boeken, video’s, foto’s, muziek en andere bestanden op één plek te beheren. De app ondersteunt bijna 30 bestandsformaten, zoals PDF, ePub, RTF, Doc/Docx, Xls/Xlsx, Ppt/Pptx, Pages, Numbers, Keynote, JPEG, MP3 en diverse andere. Zen Player HD ondersteunt AirPlay, kan bestanden importeren en exporteren, toegang beveiligen met een wachtwoord en bestanden comprimeren.

zen viewerEr zit ook een geavanceerde zoekfunctie in, er zijn bookmarks beschikbaar en thema’s om het uiterlijk van Zen Viewer HD aan je eigen voorkeuren aan te passen. Die thema’s kosten geld: €0,79 per stuk. De app is geschikt voor de iPad met iOS 3.2 of hoger. Tot 16 juli heb je de mogelijkheid om de app te downloaden, daarna is de toekomst van de app onzeker.

Downloaden: Zen Viewer HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2011, 19:48
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.