Wired iPad-magazine krijgt jaarabonnement van 16 euro

Wired heeft een update uitgebracht, met de mogelijkheid om een abonnement te nemen op het blad, vanuit de app. Voor $20 koop je een jaarabonnement, maar toegang tot de tijdschriften geldt alleen zolang het abonnement duurt.

wired magazineDe Wired-applicatie voor de iPad heeft een update gekregen. Het is daarmee het volgende iPad-magazine van uitgeverij Condé Nast die gebruik maakt van abonnementen binnen de app. Apple stelt dit verplicht voor uitgevers die kranten en tijdschriften via de iPad willen verkopen. Wired biedt nu meerdere opties aan: $1,99/€1,59 voor een maandabonnement of $19,99/€15,99 voor een jaarabonnement. Daarnaast kan je ook nog steeds een los nummer voor $3,99/€2,99 kopen. Heb je al een abonnement op de printeditie, dan krijg je gratis toegang tot het iPad-magazine. Dat een los nummer dubbel zo duur is als een maandabonnement, heeft een reden. Er zit namelijk een addertje onder het gras: zodra je je abonnement opzegt, stopt ook de toegang tot de tijdschiften.

Verder is het zo, dat de abonnementen automatisch worden verlengd. Je creditcard zal automatisch worden belast voor een vervolgabonnement, totdat je handmatig aangeeft in de app dat je niet langer wilt lezen. Kies je voor het kopen van losse nummers, dan kun je wel tot in lengte van dagen de nummers blijven lezen. Vorige maand bracht Wired ook nog een update uit van de iPad-app, waarbij de mogelijkheden om artikelen te delen waren verbeterd. Ook zaten er meer opties in om te shoppen. De uitgave van vorige maand werd het meest succesvolle ooit, met meer dan 100.000 downloads. Maar dat had een reden: dankzij sponsoring was het nummer gratis te downloaden.

Wired (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 mei 2011, 16:46
Categorieën Kiosk, Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.