Wereld Natuur Fonds brengt iPad-game Bamboeclub HD voor kinderen uit

Bamboeclub HD is een game voor kinderen tussen 3 en 6 jaar, gemaakt door WNF-Bamboeclub, de kidsclub van het Wereld Natuur Fonds. De app bevat drie games waarmee kinderen dieren kunnen ontdekken en met de aanschaf meteen het WNF steunen.

wnf-bamboeclubWNF-Bamboeclub, de kidsclub van het Wereld Natuur Fonds, heeft een app uitgebracht voor de iPad. Het gaat om een collectie van drie kleurrijke games, waar kinderen zelfstandig mee kunnen spelen. Er was al een iPhone-versie van de game; nu is er ook een HD-versie, geoptimaliseerd voor de iPad. De game kost €0,79 en je steunt er meteen het Wereld Natuur Fonds mee. Tegelijk maak je kennis met de dieren waar het WNF zich voor inzet. In de game ‘Dieren Maken’ moet je de kop van een dier samenstellen door de bovenkant, ogen en snuit samen te voegen. De game ‘Wat hoort bij het dier?’ toont vier foto’s die met een bepaald dier te maken hebben. Je moet steeds de niet-passende foto eruit zien te pikken.

Ook leuk voor de kleintjes: ‘Zoek in het donker’. Daarbij moet je een dier herkennen die maar voor een klein gedeelte beschenen wordt door een lamp. Vervolgens heb je keuze uit vier dieren. Op bamboeclub.nl is meer te lezen over de activiteiten van de kidsclub van het WNF.

Downloaden: Bamboeclub HD (€0,79)

bamboeclub

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 14:08
Categorieën Games, Kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.