Welke Mac is dat? Mactracker voor iPhone geeft antwoord

Mactracker is een gigantische database met productinformatie van Apple, die nu ook in de vorm van een iPhone-applicatie te downloaden is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

powermac g3Mactracker is een bekende database waarin je zeer gedetailleerde informatie over Apple-producten kunt opvragen. Het is niet zozeer een online database maar een applicatie (geschikt voor Mac OS X en Windows Vista) die je op de desktop installeert. Met deze applicatie bij de hand kun je snel achterhalen dat het hiernaast getoonde apparaat een Power Mac G3 van tien jaar geleden is. Mocht je zo’n oldtimer op een bijeenkomst van Klokhuis zien staan en vraag je je af welk soort RAM erin moet, dan is het natuurlijk lastig dat de informatie thuis op de desktop staat. Vandaar dat Mactracker-beheerder Ian Page nu ook een iPhone-versie heeft gemaakt.

mactrackerMet de iPhone-versie van Mactracker heb je alle productinformatie van Apple altijd op zak. Die informatie is natuurlijk ook gewoon op internet te vinden, maar de slogan van Apple is dat er een app voor elke toepassing is, dus ook voor het raadplegen van Apple’s producthistorie.

Mactracker is gratis te downloaden uit de App Store.

Installeren: Mactracker (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:55
Categorie Naslagwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.