Weekendkoopjes: diverse iPad-games van EA, Gameloft en Namco met flinke korting

Dit weekend zijn heel wat games in de aanbieding vanwege de Amerikaanse Labor Day. Electronic Arts, Namco, Gameloft en andere gamesontwikkelaars doen mee.

reckless-getawayGameloft, Electronic Arts, Namco en Capcom… zomaar wat grote namen die dit weekend aangrijpen om flinke korting te geven op games. Als eentje begint doen de anderen meestal mee – geeft niets, want je profiteert er als gameliefhebber alleen maar van. Er zitten een paar interessante titels tussen, zoals Tom Clancy, Shadow Guardian en Prince of Persia. Bepaalde titels kostten voorheen €7,99 en zijn nu voor een prikje te krijgen.

Voor alle onderstaande games betaal je niet meer dan €1,59 en vaak zelfs maar 79 cent.

Gameloft kiest voor €0,79

Gameloft heeft diverse bekende titels afgeprijsd naar €0,79. Vooral bij de dure games als Tom Clancy en Shadow Guardian is dat echt een koopje.

Namco: Pac-Man en meer

Namco is het meest bekend van de diverse Pac-Man-games, maar ze hebben dit weekend ook een aantal andere games in de aanbieding.

EA kiest voor €1,59)

Electronic Arts heeft een behoorlijke lijst games afgeprijsd. voor de iPhone hebben ze gekozen voor een eenheidsprijs van €0,79 en voor de iPad zijn diverse games nu voor €1,59 te krijgen.

Allerlei andere aanbieders

Natuurlijk zijn er ook diverse kleine ontwikkelaars die hun aanbod hebben afgeprijsd. We doen een greep uit het aanbod:

Nog meer koopjes dit weekend voor de iPhone en iPod touch van EA Mobile, Capcom en Gameloft en Namco.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 september 2011, 23:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.