Voetbal International voor iPad krijgt radio-archief en snellere updates

VI TABLET van Voetbal International heeft een update gekregen en bevat meer content in de kiosk, het logo van Roda JC is gefixt en de app reageert sneller.

vi tabletDe voetbal-app van Voetbal International heet VI TABLET. Deze app heeft nu een update gekregen met diverse verbeteringen, zoals toevoeging van het VI Radio-archief en uitbreiding van de kiosk met artikelen. In het laatste nieuws, clubnieuws en de lijst met meest gelezen artikelen zijn nu ook video’s en radiofragmenten toegevoegd. Het updaten van het ProStats-gedeelte werkt sneller en het swipen tussen artikelen gaat ook soepeler. Fans van de voetbalclub Roda JC zullen blij zijn dat het onderdeel Mijn Club is gefixt en dat het clublogo van hun favoriete club nu aanwezig is. Allerlei kleine verbeteringen dus in deze app, waarin je ook het weekblad Voetbal International kunt lezen.

Na het downloaden krijg je één nummers van de digitale Voetbal International gratis. Daarna kun je losse nummers kopen of gebruik maken van je VI-abonnement om toegang te krijgen tot alle digitale magazines. Een los nummer kost €3,99.

Downloaden: VI TABLET (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 maart 2011, 18:37
Categorie Sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.