Updates voor Pocket God en Metal Gear Solid Touch

Twee bekende games krijgen een update: de nieuwe versie van Pocket God laat nog op zich wachten, maar versie 2.0 van Metal Gear Solid Touch is er al.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

pocket godTwee bekende games krijgen een update: de nieuwe versie van Pocket God laat nog op zich wachten, maar versie 2.0 van Metal Gear Solid Touch is er al. Pocket God zou ook al in de App Store verkrijgbaar moeten zijn, ware het niet dat Apple meer tijd nodig heeft om de game te beoordelen.
Ontwikkelaar Dave ontving een (standaard)e-mail van Apple met de tekst: “Your application Pocket God is requiring unexpected additional time for review.” De nieuwe versie speelt zich af op een nieuw eiland en krijgt de titel ‘A New Home. Er komen nieuwe items bij, waarbij het ei in het programmaicoon een centrale rol gaat spelen.

metal gear solid touchKonami’s schietspel Metal Gear Solid Touch heeft een update gekregen naar versie 2.0. Het bevat aanmerkelijk meer levels en voorwerpen die je kunt unlocken. Volgens Konami is de game nu compleet. Er zitten 8 nieuwe missies in, die moeilijker zijn dan de missies in de vorige versie. In één van die nieuwe levels staan Metal Gear REX en Metal Gear RAY tegenover elkaar. Ook is er een snipergevecht met Sniper Wolf toegevoegd. Nieuwe wapens in versie 2.0 zijn onder andere de Mantis Doll en de Rail Gun. Je krijgt er verder nog 20 nieuwe wallpapers bij. De game is vertaald naar Frans, Duits, Italiaans en Spaans; helaas niet naar het Nederlands.

Installeren: Metal Gear Solid Touch (€5,99) en Pocket God (oude versie, €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:40
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.