Update voor NU HD verhelpt vastlopers door opruimen afbeeldingen

In deze laatste update (1.2.4) voor NU HD zouden de vastlopers door het opruimen van overbodige afbeeldingen verholpen moeten zijn.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

NU HDEr is een kleine, maar wel belangrijke, update voor NU HD in de App Store verschenen. De update zou vastlopers moeten verhelpen die in de vorige versie (1.2.3) voorkwamen. Eerder deze week berichtten we al, dat deze vastlopers veroorzaakt worden door een script dat overbodige afbeeldingen opruimt. Peperzaken, ontwikkelaar van de NU-applicaties voor iPhone en iPad, liet weten dat er onvoldoende rekening was gehouden met de variabele tijd die het script nodig heeft om overbodige afbeeldingen op te ruimen.

Het verwijderen van het lokale archief met afbeeldingen gebeurt elke keer dat je de app opstart, maar kan in sommige gevallen wel meer dan vijf minuten duren. Hierdoor lijkt het alsof de app vastloopt. In deze laatste update zegt de ontwikkelaar het probleem te hebben verholpen door elke keer dat je de applicatie opstart maximaal twee seconden of maximaal vijfhonderd afbeeldingen te verwijderen. Dit proces herhaalt zich vijf keer, totdat alle afbeeldingen zijn verwijderd.

Downloaden: NU HD (1.2.4 / gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 mei 2011, 16:11
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.