Uitzending Gemist 2.0: geoptimaliseerd voor de iPad, nu te downloaden

Versie 2.0 van Uitzending Gemist is optimaliseerd voor de iPad en is vanaf nu verkrijgbaar in de App Store. Dankzij de update maakt de app volledig gebruik van het iPad-scherm. Een aantal nieuwe functies, zoals adaptive streaming en AirPlay, zijn ook toegevoegd.

De nieuwste update van Uitzending Gemist optimaliseerd de app voor de iPad.De beloofde update van Uitzending Gemist (zie onze preview) is in de App Store verschenen, waardoor de app nu ook geoptimaliseerd is voor de iPad. Uitzending Gemist maakt gebruik van de volledige resolutie van de tablet, waardoor uitgelichte programma’s uitgebreid in beeld worden gebracht. De app kan series ook in een favorietenlijst zetten, onthoudt waar je gebleven bent in een eerder bekeken video en heeft volledige ondersteuning voor AirPlay.

Om de app te optimaliseren voor de iPad moest een totaal andere layout toegepast worden dan in de iPhone-versie, waarin programma’s in een enkele lijst worden getoond. Op de iPad wordt deze lijst weergeven als een raster, met meer ruimte voor beeldmateriaal. Uitgelichte video’s met foto’s nemen in landscape-modus een groot deel van het scherm in beslag.

Met behulp van adaptive streaming ziet Uitzending Gemist hoeveel bandbreedte je te gebruiken hebt, waarna de app de videokwaliteit automatisch aanpast. Sluit je de app af terwijl je een programma kijkt, dan gaat hij netjes verder waar je gebleven was wanneer je hem weer opstart. Heb je een Apple TV 2G in huis staan, dan is het nu ook mogelijk om via AirPlay je series daarop te kijken.

Voor een uitgebreide bespreking van de nieuwe toevoegingen in versie 2.0 kun je onze preview lezen.

Downloaden: Uitzending Gemist (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2011, 12:37
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.