TV Tunes Ultra: 140 televisie-intro’s op de iPad vandaag gratis

TV Tunes Ultra is een iPad-collectie van 140 muziekdeuntjes uit televisieseries vanaf de jaren 70 tot de jaren 90. Van Batman tot Bottom, van Top Gear tot Mr Bean.

TV Tunes Ultra iPhone iPod touch tunesVijf pagina’s met app-achtige icoontjes bevat TV Tunes Ultra. Ze laten allemaal de intromuziek horen van de serie die eronder staat vermeld. In totaal telt TV Tunes Ultra 140 bekende introductiemuziekjes van televisieseries wereldwijd. De app die normaal 1,59 euro kost, is vandaag gratis te downloaden in het kader van AppEvent. TV Tunes Ultra is zowel een encyclopedie van televisiegeschiedenis uit de jaren 70, 80 en 90 als een goede basis voor quizvragen.

Van Batman tot Bottom en de Love Boat tot de originele Top Gear: allemaal zitten ze in TV Tunes Ultra, die specifiek Nederlandse deuntjes als Studio Sport nog wel ontbeert. TV Tunes Ultra iPad overzichtVerder is van alle televisieseries de originele intromuziek aanwezig, inclusief het gepraat bij Captain Scarlet en het klassieke stuk van de Champions League.

App-ontwikkelaar Michiel Timmerman zegt in de App Store-omschrijving open te staan voor nieuwe suggesties. In de recensies van iTunes wordt reeds het verzoek gedaan voor onder meer hips, Dynasty en Sesamstraat. We zijn benieuwd hoe snel de applicatie wordt uitgebreid naar meerdere intro’s. Los daarvan is de applicatie vandaag tegen een zeer gunstige prijs op de iPad te downloaden.

Downloaden: TV Tunes Ultra (vandaag gratis, anders €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 september 2011, 19:04
Categorieën Amusement, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.