iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Timer van App Cubby wordt freemium: betalen voor thema’s

Timer van App Cubby is voorzien van een nieuw freemium-model. Je kan de app gratis downloaden, maar betaalt voor thema's, timers en glyphs.

Timer van App Cubby iPhoneApp Cubby’s timer-applicatie met de simpele naam Timer heeft een update gekregen waarna de applicatie voortaan gratis wordt aangeboden. Maar het nieuw toegepaste freemium-model houdt wel in dat je geld kan spenderen aan extra opties in de applicatie. Thema’s om precies te zijn. Je kan verschillende kleuren interfaces kopen voor 89 cent per stuk of 8,99 euro in totaal. Dan krijg je er ook de mogelijkheid om icoontjes aan timers toe te voegen bij, die los 1,79 euro kost.

Die ‘glyphs’ toevoegen aan de timers is een nieuwe optie in versie 2.0 van de app. Er zijn meer dan 400 grijze glyphs te gebruiken. Het helpt je de verschillende timers die je in het hoofdscherm van de applicatie plaatst, van elkaar te onderscheiden op nog een ander punt dan de kleur. Aan de essentie van Timer is namelijk niks veranderd: je hebt een stel timers in beeld die je maar hoeft aan te tikken om hem te laten lopen. Of 1,79 euro een schappelijke prijs is voor toegenomen gebruiksvriendelijkheid in de app, mag je zelf bepalen.

Timer nieuw thema kopen Timer glyph maken

Behalve nieuwe thema’s en de glyphs, kan je ook nieuwe geluiden voor de timers die afgaan kopen als in-app aankopen. En om je nog een extra stok achter de deur te geven om geld te besteden in de app, zie je vanaf nu een reclame staan als je geen in-app aankoop besteedt. De reclame verdwijnt bij de eerste aankoop. Als laatst zijn er enkele bugs uit de app verwijderd.

Downloaden: Timer (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2012, 10:55
Categorie Diensten
Onderwerp populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.