Tijdelijk goedkoop: Order & Chaos Online, Real Football 2011, Fast & Furious 5 en meer

Speluitgever Gameloft doet Order & Chaos Online, Real Football 2011, Fast & Furious 5: The Official Game en Eternal Legacy voor de iPad tijdelijk in de uitverkoop voor slechts 79 eurocent.

Fast and Furious 5 the gameGameloft grijpt zo’n beetje elk bijzonder kalenderevenement aan om te stunten met prijzen. Zo ook vaderdag. Ditmaal doen ze dat voor het eerst met hun populaire online multiplayer-rollenspel Order & Chaos Online voor de iPad en iPhone. Het naar World of Warcraft gevormde spel, kost dit weekeinde slechts 79 eurocent in plaats van de normale 5,49 euro. Ook het voetbalspel Real Football 2011, het racespel Fast & Furious 5 en het rollenspel Eternal Legacy zijn deze dagen erg goedkoop.

In het succesvolle Order & Chaos Online voor de iPhone en iPod touch kruip je in de huid van een strijder, magiër of lange afstand-vechter in een grote, online wereld waarin je samen met andere spelers het kwaad bevecht. Je personage ontwikkelt zich naarmate je meer speelt en zo speel je betere wapens, spreuken en meer bevoegdheden vrij. Je treft de meeste Nederlandse spelers op de Hall of Blade-server waarop je kan inloggen als je het spel voor het eerst speelt. Na aankoop kan je de eerste drie maanden gratis spelen. Daarna kost het spel nog eens 79 eurocent voor elke maand die je speelt.

De uitgever heeft meer games ‘die perfect zijn voor vaderdag’ in de aanbieding gedaan voor 79 eurocent:

Downloaden: Order & Chaos Online (€0,79, anders €5,49)
Downloaden: Eternal Legacy HD
Downloaden: Fast & Furious 5: The Official Game HD
Downloaden: Real Football 2011 HD

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2011, 14:27
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.