Tasker: vind je taken op basis van je locatie

Tasker is een to-do applicatie die je taken onthoudt op basis van je locatie.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

headerTasker is een nieuwe to-do-applicatie die je taken onthoudt op basis van de locatie waar je bent. Je kunt van tevoren bijvoorbeeld je boodschappenlijst koppelen aan de locatie van je supermarkt of je takenlijst aan je kantoorlocatie. Wanneer je je vervolgens op een van die locaties bevindt en je Tasker opstart weet de applicatie precies wat je daar ook alweer moest doen of moest hebben. De taken zijn uiteraard ook te sorteren op datum en er hoeft niet persé een locatie aan verbonden worden.

Een nieuwe taak invoeren gaat erg eenvoudig. Vul in wat je gaat doen, en kies daarna wanneer je dat moet doen of de locatie die erbij hoort. Je kunt daarna kiezen of je je taken op basis van locatie of op datum wil zien. Wanneer je kiest voor het eerste krijg je een kaartje te zien met daarop verschillende pinpoints met de bijbehorende taken. Wanneer je een taak hebt volbracht kun je deze simpelweg wegstrepen door erop te klikken. Als je wilt, klinkt hierbij ook een geluidssignaal, maar dit kun je ook uitzetten.

Tasker heeft ook een koppeling met Twitter. Je kunt ervoor kiezen om bepaalde taken te delen met je vrienden, druk hiervoor op het Twitter icoon in een taak en de taaktekst wordt vervolgens verstuurd via Twitter. Zo kun je je familie en vrienden op de hoogte houden van waar je mee bezig bent.

Tasker kost 2,39 euro en is verkrijgbaar in de App Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:03
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.