Sygic lanceert Europese navigatie: Mobile Maps Europe

Sygic heeft de applicatie Sygic Mobile Maps Europe 2009 gelanceerd in de App Store. De software bevat Tele Atlas-kaarten van 40 Europese landen en Turkije, maar is wel 5 euro duurder dan Navigon.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

sygic europeSygic is na Navigon de tweede aanbieder die Europese navigatiesoftware voor de iPhone in de App Store lanceert. Eerder lanceerde Sygic al navigatiesoftware voor Nieuw-Zeeland/Australië en Zuidoost-Azië. De Europese versie van de navigatiesoftware bevat kaarten van ruim 40 Europese landen en Tele Atlas (onderdeel van TomTom), inclusief Oost-Europa en Turkije. De software is 5 euro duurder dan de introductieprijs van Navigon en biedt geanimeerde 3D-kaarten, intuïtieve adreszoekfunctie, een rijstrookassistent, notificaties voor tankstations en restaurants en dergelijke. Je slaat de kaarten lokaal op, zodat je offline kunt navigeren. De applicatie is beschikbaar in meer dan 30 talen, waarbij je zelfs in het Arabisch of Thais je bestemming kunt invoeren.


De software is geschikt voor auto en fiets; Sygic past daarop de route aan, voert automatisch een herberekening uit en geeft ook waarschuwingen bij flitspalen, gevaarlijke plekken en snelheidslimieten. Bijzonder is verder, dat je de indeling van de taakbalk zelf kunt indelen: er zijn vier zelf te kiezen items, waaronder reistijd, lengte van of naar de bestemming, afstanden, snelheid en signaalsterkte. Ook bevat Sygic Mobile Maps 2009 een lijst met nabijgelegen parkeergarages.

Downloaden: Sygic Mobile Maps Europe 2009 (€79,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 1:19
Categorie
Navigatie

Reacties: 138 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.