Supermarket Mania 2 HD voor de iPad verschenen

In Supermarket Mania 2 HD voor de iPad ben je een meisje dat in haar eentje een supermarkt moet runnen. Je verdient steeds meer geld om updates te kopen, maar de klanten worden lastiger en de taken veelzijdiger.

Supermarket Mania 2 HD NikkiHet vervolg op de populaire micromanagement-game Supermarket Mania is vandaag voor de iPad uitgekomen. In Supermarket Mania 2 HD bestuur je nog steeds het blonde meisje Nikki dat in haar eentje een complete supermarkt moet runnen. Ditmaal vertrekt ze naar de stad om die een succesvolle winkelketen neer te zetten. In totaal zijn er tachtig levels vol met actie als schappenvullen, kassabediende spelen en smerige gangpaden schoonmaken. Er zijn echter behoorlijk wat taken bijgekomen.

Sommige supermarkten hebben een venster waaraan regelmatig een bezorger een bestelling komt ophalen. Ook kun je een croissant en drankjes klaarmaken zodat een klant wat meer geduld heeft bij het winkelen. De ingrediënten voor koffie, vruchtensappen en milkshakes moet je echter zelf nog even bij elkaar sprokkelen uit de eigen winkelrekken. Allemaal terwijl de klanten hun boodschappen doen.

Supermarket Mania 2 HD de toezichthouder

Supermarket Mania 2 HD is een tikkeltje hectischer dan haar voorganger door deze vernieuwingen. Toch is de situatie vaak te overzien omdat de smileys boven de hoofden van klanten aangeven welke zaken prioriteit hebben. Zorg ervoor dat ze niet boos worden, want dan lopen ze de winkel uit en laten ze het mandje staan. Die moet je natuurlijk weer opruimen zodat er genoeg mandjes bij de ingang staan en andere klanten niet sneller gaan mopperen omdat de winkel zo vies is.

Het is een stupide idee, een spel omtrent het stressvolle bestaan van een eenzame supermarktbediende, maar Supermarket Mania 2 HD speelt soepel en lekker weg. Daar wordt het bij geholpen door de vrolijke kleuren en geluiden en de upgrades die je kan kopen voor je voorzieningen in de supermarkt. Daardoor krijg je het gevoel dat je vordert – al zul je merken dat de verbeteringen broodnodig zijn.

Supermarket Mania 2 HD verhaal in stripvorm

Supermarket Mania 2 HD van G5 Entertainment is gratis te downloaden, maar als je meer dan de eerste levels wilt spelen, dien je 5,49 euro in het spel af te rekenen voor de gehele ervaring met tachtig levels.

Downloaden: Supermarket Mania 2 HD (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 mei 2011, 17:54
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.