Stratego voor iPad nu verkrijgbaar in het Nederlands

De iPad-versie van het Nederlandse bordspel Stratego heeft nu Nederlandse teksten. Stratego is bovendien flink in prijs verlaagd van 5,99 naar 0,89 euro.
Richard Borgman - · Laatst bijgewerkt:

Stratego updateEen Nederlandse app van een Nederlands spel, maar dan zonder Nederlandse teksten – is dat niet raar? Ja, moesten ook de ontwikkelaars van Stratego hebben gedacht. De nieuwste update verhelpt dit euvel en toont alle spelteksten desgewenst in het Nederlands. De oudere gebruiker zal nostalgische gevoelens krijgen van stukken als de Mineur, de Maarschalk en de Majoor. Om de app opnieuw onder de aandacht te brengen is de aankoopprijs verlaagd van €5,99 naar €0,89.

Naast de nieuwe teksten zijn er inhoudelijke verbeteringen aangebracht, zoals verschillende moeilijkheidsgraden als je tegen de computer speelt. Een wedstrijd kan later hervat worden als de internetverbinding wegvalt. Verder ondersteunt de app nu Game Center, waardoor het makkelijker is om vrienden uit te nodigen voor een potje.

Met de nieuwe toevoegingen en verbeteringen lijkt Stratego een uitstekende vertolking van het beroemde bordspel geworden, dat geschikt is voor zowel fanatieke als casual spelers. Keesing geeft aan dat de app nu in prijs is verlaagd, maar kan niet zeggen hoe lang dit nog duurt. Controleer dus goed of de game nog steeds voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden.

Let op: niet geschikt voor iPad 1!

Downloaden: Stratego (€0,89, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 mei 2013, 11:45
Categorieën Games, Nederlandse apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.