Star Trek PADD: ultieme iPad-app voor de ware Star Trek-fan?

Star Trek PADD is een realistische interface voor Star Trek-fans, gemaakt in opdracht van CBS Interactive door ArcTouch. De app bevat een computerinterface zoals in de USS Enterprise, een plattegrond en diverse data over de serie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

star trek ipadCBS Interactive heeft een app uitgebracht die de liefhebbers van Star Trek zeker zal aanspreken. De app maakt van je iPad een echte PADD (Personal Access Display Device), bekend uit de Star Trek-televisieserie. Alle officiële data van de ruimteschepen, aliens en technologieën zijn aanwezig in de app, plus een gids over elke aflevering in een interface die op de computers van de Starfleet niet zo misstaan en die gebaseerd is op de LCARS-interface uit de 24e eeuw.

Eigenlijk is de Star Trek PADD een encyclopedie voor Star Trek-liefhebbers, met bekende geluidjes en stemmen. Je vindt er ook het laatste nieuws van de Star Trek-fanpagina op Facebook en de Twitter-feed van Star Trek. Verder zitten er twee diagnostische modes in met een schema van de USS Enterprise NCC-1701-D. De app is gemaakt door ArcTouch.

Downloaden: Star Trek PADD (€3,99)

star tred padd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2011, 14:02
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.