SpaOnline voor iPhone: sauna’s en spabehandelingen boeken

SpaOnline voor iPhone is de app van de website SpaOnline.com, en laat je arrangementen, dagkaarten en behandelingen in sauna's boeken.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

SpaOnlineSpaOnline is de nieuwe app van de gelijknamige boekingwebsite SpaOnline.com. Met de app kunnen gebruikers arrangementen, dagkaarten en behandelingen boeken in ongeveer tachtig kleinere en grote sauna’s, zoals Elysium en Thermae 2000. De app is rustig en helder vormgegeven en de bediening is eenvoudig. SpaOnline opent op het tabblad aanbiedingen. Hier zie je alle aanbiedingen van saunacomplexen, gesorteerd op prijs (van laag naar hoog). Veeg naar rechts voor een overzicht van alle spa’s.

In dat overzicht kun je naar beneden bladeren door alle beschikbare sauna’s, maar ook naar een bepaalde locatie zoeken. Je kunt hiervoor een naam van een provincie, stad of spa invoeren, of rechtsboven op het kaartje tikken. Nu zie je alle complexen in Nederland en België op een kaart. Klik op het lijstje rechtsboven om terug te gaan naar lijstweergave. Als je eenmaal een locatie hebt uitgekozen krijg je de specifieke pagina van dat complex te zien. Bovenaan zie je in een blauwe balk het aantal reviews en sterren dat de locatie van andere spagangers op de website van SpaOnline heeft gekregen. Tik erop om de recensies te lezen. Je kunt helaas nog geen reviews vanuit de app zelf schrijven. Ook jammer: er is nergens een routebeschrijving, kaartje of adres op de saunapagina’s zelf te vinden. Het is te hopen dat de makers dit snel toevoegen, zodat gebruikers alles eenvoudig binnen de app kunnen regelen.

spaonline aanbiedingenspaonline complex

Onder de balk met reviews zie je de beschikbare arrangementen bij de door jou gekozen sauna. Als je er een hebt uitgekozen kun je aangeven met hoeveel personen je wilt gaan en kiezen tussen betalen met iDEAL of Paypal. Na het afronden van je bestelling krijg je een voucher per e-mail, en verschijnt deze voucher in de app onder het tabblad Vouchers. Bij het tabblad Informatie staat het nummer van de klantenservice en kun je feedback geven. Al met al is SpaOnline een prima app voor sauna- en spaliefhebbers, zowel in vormgeving als functionaliteit. SpaOnline hanteert een “Niet goed, 14 dagen geld terug” garantie en is aangesloten bij Thuiswinkel waarborg.

Downloaden: SpaOnline (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2013, 12:59
Categorie Gezondheid en fitness

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.