Space Invaders krijgt eigen dure iCade-kloon Invadercade

Space Invaders voor de iPad krijgt haar eigen dure iCade-kloon, maar daarvoor krijg je wel een ingebouwde speaker en docking station erbij. Het is een echter collectors item met haar prijskaartje.

Invadercade voor de iPadGoed voorbeeld doet volgen, dat blijkt wel weer uit het feit dat gameontwikkelaar Taito een speciale mini-speelkast gaat uitbrengen voor haar decennia oude troef Space Invaders. Was zo’n kast waarin je de iPad kan schuiven er niet al? Ja: de iCade! Die heeft acht knoppen en gaat voor 73 euro zonder verzendkosten de deur uit. De Invadercade heeft maar één knop en kost 150 euro! Dat is geen koopje, zeker niet omdat je het apparaat ook nog uit Japan moet importeren. Het is een echt collectors item.

Dat wordt ook wel duidelijk aan het feit dat je er alleen Space Invaders mee kan spelen. De meeste spellen hebben immers gewoon meerdere actieknoppen nodig. Wel zitten er ingebouwde speakers en een docking-station mogelijkheid in.

https://www.youtube.com/watch?v=kr-iEWwcxNs

De Invadercade komt in oktober uit en alleen in Japan dus. Liefhebbers, grijp je kans! Of koop toch maar gewoon een iCade.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2011, 17:54
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.