SortFix maakt zoeken op de iPad makkelijker

SortFix is een gratis iPad-applicatie waarmee je handiger zoekopdrachten kunt uitvoeren, door met drag-and-drop termen toe te voegen en uit te sluiten.

sortfix logoDe applicatie SortFix heeft een update gekregen, waardoor het nog makkelijker wordt om via drag-and-drop te zoeken op de iPad. SortFix gebruikt een gepatenteerd zoekalgoritme en kijk niet alleen bij Google, maar haalt ook zoekresultaten van Google Buzz, Bing, Twitter en YouTube. Je kunt de resultaten filteren en bepaalde zoekwoorden toevoegen en verwijderen. Het zou zo gemakkelijk in gebruik zijn, dat zelfs je oma het kan gebruiken en binnen een paar seconden beter leert zoeken. De zoekresultaten krijg je niet in een lange lijst te zien, maar op meerdere tabbladen.

Het idee achter SortFix is dat je langere en meer gedetailleerde zoekopdrachten invoert, zodat je betere resultaten krijgt. Met plus- en mintekentjes kun je extra woorden toevoegen of verwijderen. De app analyseert kernbegrippen en gebruikt ze als ‘power words’. Woorden die relevant zijn sleep je naar het groene vak (Add to Search), woorden die je niet wilt meenemen in je zoekopdracht gaan naar het rode vak (Exclude). Zo combineer en experimenteer je tot je gevonden hebt wat je zoekt.

Downloaden: SortFix (gratis)
Ook verkrijgbaar: SortFix for Kids (speciaal voor kinderen, gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 januari 2011, 10:23
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.