Tip: sms-limiet van 1.000 berichten omzeilen

De hack 'No SMS Limit' zorgt ervoor dat de bestaande beperking van maximaal 1.000 sms-berichten op de iPhone wordt opgeheven. Om dit voorelkaar te krijgen moet je wel een aantal stappen nemen, waardoor simpele archiveeroplossingen misschien handiger zijn.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

SMS Mailbox volEr is een hack beschikbaar om de SMS-limiet van 1.000 berichten die je maximaal op de iPhone kunt opslaan, te omzeilen. Deze hack, met de naam ‘No SMS Limit’ zorgt ervoor dat je een onbeperkt aantal SMS-berichten kunt opslaan en is te installeren via Installer.app. Daarnaast heb je ook SMSD nodig om de SMS-archieven te kunnen benaderen. Klinkt dit als teveel werk, dan kun je eventueel met natuurlijk altijd nog met SMS-archiveersoftware de SMS-berichten op je desktop bewaren, bijvoorbeeld met Syphone of The Missing Sync.


Kies je toch voor de hack ‘No SMS Limit’ dan moet je in Installer.app de URL http://iphone.totalmatrix.net toevoegen aan je sources. Daarna vind je het terug onder Tweaks. Maar eerst zul je SMSD moeten installeren, waarvoor je ook Erica Sadun’s UIctl nodig hebt. Beide zijn standaard al beschikbaar in Installer.app. Na een koude start van de iPhone zorgt de hack ervoor dat SMSD gepatcht wordt.

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 juli 2014 om 17:12
Categorie
Diensten

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.