RunPee: veilige plaspauzes tijdens de film

RunPee heeft een applicatie uitgebracht om te controleren of het veilig om een plaspauze tijdens de film in te lassen. De applicatie bevat ook een cue-functie zodat je weet wat eraan komt.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Je zit in een hele spannende film en je moet plassen. Tsja, het gebeurt. Maar je weet niet wat er gaat komen, stel je voor dat je wat mist. RunPee heeft daarom een iPhone-applicatie uitgebracht waarmee je voor talloze films kunt zien waar de veilige plaspauzes zitten. Je kunt dan mooi op de wc de beschrijving lezen van die paar minuten die je weg bent geweest, zodat je als je terugkomt toch niet echt iets hebt gemist.

RunPee is erg functionele applicatie. Ook al is het maar voor een vrij beperkte groep mensen interessant, de ontwikkelaars hebben toch moeite gedaan om uitgebreide functionaliteit toe te voegen. Je krijgt te zien na hoeveel minuten je de mogelijkheid hebt om te gaan plassen. Je ziet dan ook meteen hoe lang de plaspauze mag duren en wat er tijdens dat moment gebeurt (dit is door gebruikers zelf ingevoerd). Er is zelfs een cue-functie: deze geeft aan wanneer het moment gaat komen dat je snel even kunt gaan. Je gaat tenslotte niet tijdens die romantische scène of die spannende actie constant op je iPhone kijken. Als extra toevoeging heeft de applicatie ook de optie om te zien of je geen ‘extra features’ gaat missen als de aftiteling begint.

RunPee geeft jou als bezoeker de mogelijkheid om gewoon liters vocht te drinken tijdens de film en toch geen spannend moment te hoeven missen. Je plas ophouden is geen fijn gevoel.

Info: RunPee

  • Ontwikkelaar: Rock Software
  • Applicatie: RunPee
  • Te koop via: App Store
  • Publicatiedatum: 20 juni 2009
  • Prijs: 0,79 euro
  • Bestandsgrootte: 0,2MB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:28
Categorie Lifestyle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.