RPG-game Underworlds krijgt nieuw hoofdstuk

Pixel Mine Games heeft het tweede hoofdstuk uitgebracht voor hun actie-rpg Underworlds. In Underworlds ben je de hoeder van een reizende karavaan. Je neemt zo nu en dan een klusje aan en beschermt de karavaan tegen Orcs.
Sander Kleijn - · Laatst bijgewerkt:

UnderworldsPixel Mine Games heeft het tweede hoofdstuk uitgebracht voor hun actie-rpg Underworlds. Wie de game nog niet kent: in Underworlds ben je de hoeder van een reizende karavaan. Je neemt zo nu en dan een klusje aan en beschermt de karavaan tegen Orcs. Een mysterieuze aanval op het nabijgelegen dorpje Albrect doet je besluiten je zwaard tevoorschijn te halen en de dorpsgenoten te beschermen. In de game neem je het op tegen een groot aanval vijanden, van simpele ratten tot een horde van ondoden en hun heersers.

Zoals het een goed rpg-spel betaamt is het mogelijk je karakter continu te verbeteren (levelen). Opgedane ervaring geeft je nieuwe aanvalsmogelijkheden, zoals Slash, Shield Bash en Berserk of nieuwe kennis zoals Health en Vitality Boosts. De game kent vier verschillende moeilijkheidsgraden, zodat iedere gamer op zijn eigen niveau kan gamen. Er zijn duizenden items in het spel te vinden, die je kunt gebruiken of verkopen. Bij het spelen kan je kiezen uit twee verschillende bedieningsschema’s (virtueel d-pad of directe touchbediening). Ook is het mogelijk het spel linkshandig te bedienen.

Underworlds

Chapter 2 voegt zoals verwacht een aantal nieuwe zaken toe. Zo komt er een verhaallijn bij (The Giant Fortress). Naast Albrect kan je nu ook een nieuwe stad en een bergkasteel onderzoeken. Pixel Mine Games beweert dat er maar liefst 2,5 maal zoveel content in Chapter 2 zit dan in Chapter 1. Het is in ieder geval mogelijk om nu door te groeien naar level 50. Verder zijn er nieuwe items, nieuwe quests en nieuwe monsters aanwezig.

Downloaden: Underworlds (€ 2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:56
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.