Rolando 2: Quest for the Golden Orchid in de App Store

Rolando 2 is een dag later dan gepland in de App Store terechtgekomen. De gameplay is hetzelfde gebleven, maar de omgevingen, de interactiemogelijkheden met anderen en de Rolando's die je onderweg tegenkomt zijn wel vernieuwd.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

rolando 2Ontwikkelaar ngmoco had het al voorspeld: Rolando 2 zou op 1 juli in de App Store verschijnen. In werkelijkheid werd het 2 juli, maar dat zullen we ze vergeven. Rolando 2 is op dit moment alleen geschikt voor iPhones met OS 3.0 of hoger. De game heeft een nieuw 3D-uiterlijk gekregen en biedt nu de mogelijkheid om je awards en topscores te vergelijken met anderen. De graphics zijn ontworpen door pop-illustrator Mikko Walamies en de soundtrack is gemaakt door de breakbeat-artiest Mr. Scruff. De game zelf heeft nieuwe tactieken gekregen waarbij je moet rijden, vliegen en zwemmen. Er zijn nieuwe gevechtstechnieken en Rolando’s die terugvechten.

Meer dan 45 levels moet je door om de fameuze Golden Orchid te bemachtigen. In deze nieuwe versie van Rolando zijn push notifications toegevoegd. Je kunt daarbij ook je vrienden uitnodigen. Maar op het eerste gezicht zit er geen multiplayer-mogelijkheid via peer-to-peer in. De gameplay is grotendeels hetzelfde gebleven: je beweegt je door een grotendeels interactieve omgeving waarbij je touch, tilt en slide gebruikt. Stranden, ruïnes, vulkanen en jungles kom je onderweg tegen.

rolando 2

Downloaden: Rolando 2: Quest for the Golden Orchid (€7,99)

Tipgevers: albir, bjorn, matthijs, joostf1, koen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:45
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.