Prezi lanceert iPad-applicatie voor presentaties

Prezi heeft een iPad-applicatie uitgebracht, waarmee je gemaakte presentaties ook op je iPad kunt laten zien.

prezi ipadMoet je vaak presentaties geven, dan is Prezi een van de meest handige presentatietools die er momenteel te vinden zijn. Zelfs het World Economic Forum en Stanford University maken er gebruik van. Bedrijven zoals Facebook, IBM en Google gebruiken het ook. De makers van Prezi hebben nu een iPad-applicatie uitgebracht, waarmee je de live-presentaties meteen op je tablet kunt laten zien. Bij kleinere gezelschappen van zo’n drie, vier personen is het namelijk helemaal niet nodig om een projectiescherm uit te rollen: je kunt de presentatie ook gewoon op je iPad laten zien.

De nieuwe Prezi-app kan dat aan, waarbij je met vingerbewegingen (pinch, zoom, swipe) door de dia’s bladert. Het is nog niet mogelijk om nieuwe presentaties aan te maken vanuit de app, maar daar wordt wel aan gewerkt. Ook is het zo dat de iPad (uiteraard) geen Flash ondersteunt, zodat niet alle presentaties optimaal te bekijken zijn. Gewone presentaties zonder Flash kun je probleemloos afspelen.

prezi ipad

Prezi is gevestigd in Boedapest (Hongarije) en San Francisco en heeft al meer dan 1,85 miljoen geregistreerde gebruikers. De meeste daarvan bevinden zich in de VS. Prezi werd in april 2009 opgericht en heeft onder andere Twitter-medeoprichter Jack Dorsey aangetrokken als adviseur. Elke drie seconden wordt er een nieuwe Prezi-presentatie aangemaakt.

Onderstaand filmpje toont hoe het werkt:

Downloaden: Prezi voor iPad (gratis)
Via: Techcrunch

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2011, 18:29
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.