Power A: universele afstandsbediening vanuit een iPhone-case

Power A is de zoveelste poging om van de iPhone een universele afstandsbediening voor de televisie, stereo en andere apparatuur te maken. Deze keer is gekozen voor een case, die de iPhone geheel omsluit.

power aPower A is de zoveelste poging om van de iPhone een universele afstandsbediening voor de televisie, stereo en andere apparatuur te maken. Deze keer is gekozen voor een case, die de iPhone geheel omsluit. Je kunt er profielen van maximaal 20 verschillende afstandsbedieningen mee opslaan, zodat je vanaf de iPhone kunt afspelen, pauzeren en volume aanpassen. Je kunt ook knoppen van meerdere apparaten combineren in één interface. De oplossing bestaat uit twee delen: een boven- en onderkant en een infraroodmodule. Power A gaat de case voor $60 verkopen via de Apple-website. De bijbehorende iPhone-applicatie is gratis via de App Store te downloaden.

De Power A werkt via infrarood. Om een nieuw profiel toe te voegen leg je de case in het verlengde van je normale afstandsbediening. Na een synchronisatie zijn alle functies uitgewisseld en vanaf de iPhone te bedienen. Er is ook een case voor de iPod touch.

powera afstandsbediening

Downloaden: Power A Universal Remote (gratis)
Meer info: PowerA

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 februari 2010, 15:15
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.