Pocket Informant straks op de iPad

Pocket Informant komt straks ook op de iPad beschikbaar. Dat heeft ontwikkelaar WebIS beloofd. Er komt eerst een simpele applicatie en gaandeweg gaan ze meer functies toevoegen in fase 2.

pocket informantPocket Informant is al jarenlang een graag geziene applicatie op mobiele apparaten. Deze uitgebreide agenda- en taakmanager komt straks ook op de iPad beschikbaar, heeft ontwikkelaar Alex Kac van WebIS beloofd. Pocket Informant is een applicatie waarmee je je agenda beheert, er is integratie met Toodledo (takenlijst), er komen regelmatig updates uit en de app is makkelijk in het gebruik. De iPhone-versie van Pocket Informant is meteen vanaf de lancering van de iPad te gebruiken, maar wie iets meer wil kan ook wachten op de iPad-versie.

WebIS wil bij de iPad-versie dezelfde benadering volgen als ze bij de iPhone-versie hebben gedaan. Geen overhaaste beslissingen, maar rustig bezig gaan om de applicatie vanaf het begin meteen goed te maken. De eerste fase zal nog sterk op de huidige iPhone-applicatie lijken. Daarna gaan ze meer kijken naar wat er op de iPad mogelijk is. Over de prijs is de ontwikkelaar er nog niet helemaal uit. Het zou als aparte applicatie beschikbaar kunnen komen, of als universele iPhone-applicatie.

Meer info: Gear Diary, via Mobility Minded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2010, 10:39
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.