Pinball Magic: maak van je iPhone een flipperkast

Met Pinball Magic maak je van de iPhone een flipperkast. Je koop een kast met knoppen en zwaailamp, installeert de gratis pinball-app en het flipperen kan beginnen.

iphone pinball magicDe Pinball Magic is een accessoire voor de iPhone-gebruiker die alles al heeft. Brookstone heeft de Pinball Magic ontworpen om van je iPhone of iPod touch een flipperkast te maken. De klassieke controls zitten erop: een trekveer om de kogel weg te schieten en knoppen aan de zijkant om de flippers te bedienen. Achterop zijn een lichtbak met animatie en een zwaailicht te zien, wanneer je bonuspunten haalt. De flipperkast voor de iPhone en iPod touch kost $30 en er is ook een iPad-versie van $80 te koop.

Je flipperkast is natuurlijk pas compleet met een bijpassende game. New Potato Technologies heeft daarvoor de game Pinball Magic ontwikkeld, die je gratis kunt downloaden uit de (Amerikaanse) App Store. Een iPad-versie van de game is nog niet beschikbaar, maar die komt hopelijk nog wel voor de kerstdagen in de App Store. De flipperkast voor de iPhone heeft inklapbare pootjes, zodat je de tafel gemakkelijk kunt meenemen.

Downloaden: Pinball Magic (gratis, Amerikaanse App Store)
Kopen: Pinball Magic bij Brookstone

iphone-pinball ipad

iphone-pinball-iphone

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2010, 14:55
Categorie Games
Onderwerpen flipperkast, pinball

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.