Paramount brengt gevechtsspel Top Gun voor iPhone uit

Paramount heeft de nieuwe game Top Gun voor de iPhone uitgebracht. De game is gebaseerd op de bekende film Top Gun (1986) met Tom Cruise.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

topgun iphoneParamount Digital Entertainment heeft de nieuwe game Top Gun voor de iPhone uitgebracht. De game is gebaseerd op de bekende film Top Gun en kost aanvankelijk €1,59. Later zal de prijs omhoog gaan naar €3,99. De game is ontwikkeld door Freeverse en draait om gevechtsvliegtuigen: je bent een nieuwe recruit bij de United States Navy Fighter Weapons School waar je door instructeurs Maverick en Iceman opgeleid zult worden tot de volgende ‘Top Gun’.

Er staan 10 missies te wachten, waarbij je in een F-22 Raptor of een B-2 Spirit Stealth Bomber mag stappen. Het gevaar loert overal: zowel van vliegende vijandelijke wapens als van obstakels die vanaf de grond worden afgeschoten. Tussendoor probeer je vijandige MiG’s neer te schieten. Er zijn twee spelvarianten, Story Mode en Instant Action, die voor zich spreken.

top gun

Met easter eggs kun je een missie sneller afronden. Die missies vinden plaats in verschillende omgevingen, in bergachtige omgevingen, boven oceanen, woestijnen en stadscentra, zowel overdag al ‘s nachts. Tijdens het spelen word je begeleid door de originele soundtrack van de film Top Gun (1986) met Tom Cruise.

Je hebt iPhone OS 2.2.1 nodig om de game te kunnen spelen.

Downloaden: Top Gun voor iPhone (€1,59)

Tipgever: Jeroen, bedankt!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:41
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.