Par Out Golf voor iPad combineert lijnentrek- en golfspel

Par Out Golf is een golfspelletje waarbij je lijnen moet trekken. Met deze app bekijk je de golfbaan vanaf de bovenkant. Een apart spel, dat toch erg goed scoort.

par out golfPar Out Golf is een golfspel dat momenteel gratis te downloaden is. In Par Out Golf bekijk je de golfbaan van bovenaf. Je bestudeert de windrichting en -snelheid. Vervolgens houd het balletje ingedrukt, totdat er een wolkenveld over het scherm is verschenen. Zodra de tekst DRAW verschijnt teken je een lijntje richting de hole, waarbij je rekening houdt met de wind. Net als bij een normaal golfspel moet je het balletje zien te putten in zo weinig mogelijk slagen. Par Out Golf is een frisse en toegankelijke blik op de de golfsport.

Maximaal vier spelers kunnen het tegen elkaar opnemen op één iPhone of iPod touch en er zijn zeven gebieden vrij te spelen met elk minstens 9 holes. Par Out Golf ziet er lekker zomers uit en kan het wel eens goed doen met wat vrienden. Voorheen kostte de game 1,59 euro maar als je niet te lang twijfelt is de app gratis. De app is 78MB groot, dus downloaden via de desktop is aan te raden. De app heeft ondanks het wat knullige uiterlijk een gemiddelde waardering van 4,5 sterren.

Downloaden: Par Out Golf (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2011, 21:07
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.