GeoBee Challenge HD van National Geographic: test je geografische kennis

GeoBee Challenge HD van National Geographic is momenteel gratis te downloaden. Met deze app test je je geografische kennis. Bedoeld voor kinderen en wie iets wil opsteken.

geobee challengeHoe goed is het met jouw aardrijkskundige kennis gesteld? Dat kun je bewijzen met de app GeoBee Challenge. Deze iPad-applicatie van National Geographics kost normaal €1,59 maar is momenteel gratis te downloaden. Je moet aan de hand van quizvragen laten zien hoe veel je weet over geografie. Er zitten meer dan 1.000 vragen in, met een interactieve kaart en een koppeling met Game Center om je prestaties met anderen te vergelijken. De app is leuk om met meerdere mensen te spelen of om een saaie lange reis door te komen.

geobee national geographicEn voor kinderen is het nog leerzaam ook. Eigenlijk is GeoBee Challenge HD ook bedoeld voor kinderen, maar als Engels niet je moedertaal is kun je met deze app toch nog veel opsteken. Er zitten drie verschillende spelvormen in. In de nieuwste versie is de gameplay verbeterd, zijn de leaderboards aangepakt en zijn er community-functies toegevoegd in de vorm van Game Center en OpenFeint. De app heeft een gemiddelde waardering van 4,5 sterren.

Downloaden: GeoBee Challenge HD van National Geographic (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 juni 2011, 21:08
Categorieën Kinderen, Onderwijs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.