Ontwerp opvallende patronen met Geometric voor iPad

Met Geometric kan je zelf patronen ontwerpen op de iPad. De app is afkomstig van designbureau Kapitza dat gespecialiseerd is in patronen. Door over het scherm te vegen kan je een uniek patroon creëren.

geometric-appDe designstudio Kapitza heeft een iPad-app uitgebracht waarmee je patronen kunt ontwerpen. Het is bijvoorbeeld handig voor mensen die in de mode-industrie werken en textielprints maken, maar ook voor mensen die een originele wallpaper voor de iPad willen maken. Om een nieuw patroon te ontwerpen kun je met je vinger over het scherm vegen. Zo wordt automatisch een nieuw patroon gegenereerd.

Je ontwerpen kun je opslaan in je fotogalerij en daarna gebruiken als achtergrond op je iPad. Je kunt creaties ook mailen naar je vrienden. Elk patroon wat je ontwerpt is uniek dus je hoeft niet bang te zijn dat je iets stuurt wat ze al gezien hebben.

De app is ontworpen door de zussen Nicole en Petra Kapitza, die zijn geobsedeerd door patronen, ontwerp, minimalisme en kleur. Ze zijn zeer bekend in de wereld van design, met name door hun invloedrijke patronenboeken Geometric en Organic. Als je Geometric gebruikt zie je hun designvoorkeuren ook duidelijk naar voren komen. Verder is de app ook zeer minimalistisch van aard en ontdoen van overbodige poespas. Vooral het gemak waarmee je patronen kunt ontwerpen doet je bijna geloven dat je een professionele designer bent.

Downloaden: Geometric (€2,39)

geometric_app_kapitza

geometric app kapitza

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 12:24
Categorie Amusement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.