OnTheRoad: reisverslagen maken met je iPhone

Als echte iPhone-junk heb je het toestel ook tijdens je vakantie bij de hand. Wil je iedereen laten meegenieten van je reisavonturen, installeer dan voor vertrek OnTheRoad. Via deze applicatie maak je op je iPhone een reisverslag.

road6Als echte iPhone-junk draag je deze natuurlijk altijd en overal bij je, ook tijdens je vakantie. Wil je iedereen laten meegenieten van je reisavonturen installeer dan voor vertrek OnTheRoad. Via deze applicatie kun je namelijk je iPhone gebruiken om een reisverslag te maken. In dit reisverslag is plaats voor een tekstverslag, maar ook foto- en videomateriaal en uiteraard je GPS-locatie.

Natuurlijk heb je in het buitenland je dataverbinding uit staan om zo de kosten in de hand te houden. Gelukkig kun je dan je verslag voorbereiden in de offline mode en uploaden zodra je bijvoorbeeld in de buurt bent van een Wi-Fi-spot. Zodra je een account hebt aangemaakt krijg je een eigen OntheRoad-pagina (http://yourname.ontheroad.to) waar je vrienden en familie de reisavonturen kunnen volgen, tenminste als je ze aan volgerslijst hebt toegevoegd.

Je volgers krijgen automatisch een email-bericht zodra je een nieuw verslag gepubliceerd hebt. Ook kun je de publicatie delen via een bericht op Twitter of Facebook. Na het inloggen op je persoonlijke pagina zien ze een kaartje met je laatste locatie en natuurlijk de foto’s, of video’s en je reisverslag. Hebben ze commentaar op je reisverslag dan is er de mogelijkheid een bericht voor de reiziger achter te laten. Je hoeft je met OnTheRoad niet bezig te houden met de opmaak; dat gaat namelijk helemaal vanzelf zodat jij optimaal kunt genieten van je reis.

Alle mogelijkheden van de OnTheRoad nog even op een rijtje:

  • Publicatie van je foto’s, video’s en tekstverslag samen met je GPS-locatie.
  • Offline mode waarbij je reisverslag lokaal op je iPhone wordt opgeslagen voor uitgestelde upload.
  • NearByMe functie voor het vinden van interessante bezienswaardigheden op basis van je locatie.
  • Wijzigen van de lijst met mensen die updates over je reisverslag krijgen.
  • Beheren van reacties.

road2

Downloaden: OnTheRoad (gratis)
Meer info: OnTheRoad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 december 2009, 7:17
Categorie Reizen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.