OmniGroup brengt OmniPresence syncdienst voor documenten uit

OmniGroup heeft documenten synchroniseren met OmniPresence uitgebracht. Je kunt documenten van verschillende apps synchroniseren tussen iOS en OS X.

omnigraphOmniGroup is uitgever van de apps OmniOutliner, OmniGraphSketcher, OmniGraffle, OmniFocus en OmniPlan, meerdere apps die met elkaar samenhangen. Alle apps van OmniGroup zijn gericht op productiviteit. Vanaf vandaag is het mogelijk om documenten onderling te synchroniseren met OmniPresence. Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een blogposting. Het automatisch synchroniseren was sinds 2008 al mogelijk in OmniFocus, daarna volgde OmniPlan in 2011 en vanaf vandaag is het ook in OmniGraffle, OmniOutliner en OmniGraphSketcher beschikbaar. Het is ook bedoeld om documenten binnen een team te synchroniseren.

De OmniPresence sync-technologie laat een app weten wanneer een document is gewijzigd, ook als dat op een andere apparaat is gebeurd. Daarbij wordt een dubbele check uitgevoerd om te zorgen dat je altijd de meest actuele versie van een document gaat bewerken. Mochten er conflicten optreden, dan slaat OmniPresence beide documenten op, zodat je geen wijzigingen kwijtraakt. Wie het naadje van de kous wil weten, kan het op de website van OmniGroup uitgebreid nalezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 mei 2013, 19:27
Categorie Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.