NU.nl 3.2: meer voetbalinformatie, NUjij-verbeteringen

NU.nl heeft een update uitgebracht voor zijn iOS-app, die meer informatie over voetbalwedstrijden toevoegt. Ook is het nu moeilijker per ongeluk een score bij NUjij achter te laten.

NU.nlNU.nl heeft een update uitgebracht voor de gelijknamige iOS-app, die een aantal verbeteringen voor het voetbalsegment en de NUjij-integratie biedt. Onder de liveknop rechtsboven in het scherm vind je voortaan ook een programma van nog niet gespeelde wedstrijden. Tap je op een live-wedstrijd of een eerder gespeelde competitie, dan krijg je voortaan te zien welke spelers op welk moment de doelpunten hebben gemaakt.

Probeer je een +1 of een -1 bij een NUjij-reactie achter te laten, dan moet je deze handeling voortaan bevestigen door een tweede keer op een tekstballon te tappen. Dit moet voorkomen dat je per ongeluk een reactie achterlaat. Het resultaat van je achtergelaten score is voortaan ook gelijk te zien. Bij het plaatsen van een reactie kun je nu ook gebruikmaken van spellingscontrole.

De app bevat ook nog een paar andere kleine veranderingen. Zo kun je voortaan een extra groot lettertype gebruiken om teksten makkelijker leesbaar te maken. Programmateksten worden voortaan een donkerder lettertype getoond en een lijstje met bugs moet tot het verleden behoren.

Downloaden: NU.nl (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 februari 2013, 10:57
Categorie Nieuws

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.