NoteProHD: prikbord op je iPad vandaag gratis

NoteProHD is een app die tijdelijk gratis te downloaden is. Dit is een soort digitaal prikbord van kurk, waarop je notities, foto's, video's en audio-opnames kunt vastpinnen.

notepro hd ipadNotePro HD is een soort prikbord waarop je notities kunt maken. Het handige daarbij is, dat je niet beperkt bent tot geschreven teksten. Je kunt ook foto’s invoegen, een kalender raadplegen, een audiofragment op je prikbord zetten of video’s toevoegen. Zo ontstaat een realistisch prikbord van kurk, waarop je met punaises allerlei digitale objecten plakt. De app heeft in de App Store een Franse omschrijving, maar de app zelf is gelukkig Engelstalig.


Je kunt eruit afleiden dat NoteProHD geschikt is voor de iPad 1 en 2, dat je foto’s van je prikbord via mail kunt versturen en dat er een voicememo-functie in de app zit. Ook kun je uit de omschrijving afleiden dat de notities automatisch worden gegroepeerd op basis van datum waarop je ze hebt gemaakt. Deze app kost normaal €1,59 maar is momenteel gratis te downloaden.

Downloaden: NoteProHD (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juni 2011, 18:32
Categorie Diensten
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.