Nomad Play: iPad-schilderkwast voor kinderen

De Nomad Play is een speciale uitvoering van de Nomad Brush, afgestemd op kinderen. De kwast is in 4 kleuren verkrijgbaar, in hout met gravering. Kinderen kunnen schilderen en tekenen zonder het scherm te beschadigen.

nomad-playNomad bracht in het verleden de Nomad Brush uit, een echte kwast waarmee je op het scherm van de iPad kon schilderen. Nu hebben ze een penseel gemaakt door kinderen, ook al is het product prima te gebruiken door volwassenen. De Nomad Play is gemaakt van esdoornhout en met de hand gemaakt. Om goed in de kinderhand te passen, is gekozen voor een kleiner formaat, dat geschikt is voor 3- tot 8-jarigen. Er zijn vier kleuren, elk met een ander gegraveerd patroon: blauw met astro-decoratie, rood met de vlammen van een sportauto, groen met blaadjes en geel met een jungle-thema.

Het kindermodel is ontstaan toen bleek dat kinderen graag met de Nomad Brush aan de slag gingen. Toen de iPad op de markt verscheen, bleek het een geweldig digitaal schetsboek, ook voor kinderen. Met de Nomad Play probeert de fabrikant nu om meer aan te sluiten op de wensen van kinderen. Deze keer zullen het de ouders zijn, die af en toe een Nomad Play van hun kind willen lenen, om iets te tekenen of te schilderen. De Nomad Play kost 18 dollar exclusief verzendkosten.

nomad-play-ipad-penseel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2011, 18:31
Categorie Kinderen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.