Net4mac voor iPhone krijgt update naar versie 2.0

Net4mac heeft versie 2.0 van de iPhone-applicatie uitgebracht. Met deze applicatie krijg je onderweg toegang tot het sociale netwerk voor Mac-bezitters.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

net4macEr zijn Mac-gebruikers die alleen maar vrienden hebben die ook een Mac hebben. Misschien is dat bewust, misschien ook puur toeval omdat je in een bedrijfstak werkt waar je eigenlijk niet om de Mac heen kunt. Mac-gebruikers die het liefst met ‘ons soort mensen’ omgaan kunnen terecht op net4Mac, een sociaal netwerk voor gelijkgestemden. De iPhone-applicatie van net4mac heeft zojuist een update gekregen naar versie 2.0, met een nieuwe interface en meer functies.

net4mac interfaceVoordat je net4mac op de iPhone kunt gebruiken zul je de desktopapplicatie moeten installeren, waar je een account aanmaakt. De desktopapplicatie is gratis, maar voor de iPhone-applicatie zul je €0,79 moeten betalen. Binnen het netwerk kun je een groep met dezelfde interesses aanmaken, lid worden van bestaande groepen of zakelijke contacten leggen. Er zijn ook interessegroepen voor de iPhone, maar die hebben net als de meeste groepen van net4mac één nadeel: ze hebben nogal weinig leden. De groep iPhone 3G-gebruikers bestaat uit 44 leden, maar de meeste groepen bestaan uit 1 of 2 leden.

Installeren: net4mac (€0,79)
Via: PRMac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:54
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.