Gratis bellen met Truphone op Valentijnsdag

Truphone geeft iPhone-bezitters op 14 februari de kans om gratis te bellen met hun geliefde. Voor gesprekken met vaste nummers in 30 landen rekent Truphone een etmaal lang helemaal niets. Diverse Europese landen, de VS en China vallen onder de actie.

truphone actie valentijnsdagOp 14 februari is Valentijnsdag. Maar wat te doen als je geliefde in een ver land zit en je het liefst urenlang zou willen bellen om te zeggen hoeveel je van hem/haar houdt? Dan installeer je Truphone op je iPhone, want deze applicatie biedt op 14 februari de hele dag gratis telefoongesprekken met 30 landen aan. Een groot deel van Europa valt eronder, maar ook de VS, Canada, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, El Salvador en Israël.

Op 14 februari valt ook het Chinese nieuwjaar, dus is het mooi dat diverse Aziatische landen in de lijst staan, zoals China en Taiwan. Ben je van plan vanuit Nederland of België te bellen, dan geldt de actie van 14 februari 1:00 uur tot 15 februari 1:00 uur plaatselijke tijd.

Truphone is een VoIP-applicatie voor de iPhone, waarmee je via internet kunt bellen. Gesprekken met andere Truphone-gebruikers zijn altijd gratis en ook voor het bellen via Skype en Google Talk betaal je niets. Bij het bellen met vaste nummers betaal je een kleine vergoeding, behalve op 14 februari. Een mooie kans om je geliefde of familie in het buitenland te bellen. Truphone heeft ook een applicatie voor BlackBerry, Nokia en Android.

Meer info: actiepagina Truphone
Downloaden: Truphone voor iPhone en Truphone voor iPod (beide gratis)

De actie geldt voor onderstaande landen:
truphone landen

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2010, 14:32
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen gratis, truphone, valentijn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.