MultiPong: speel Pong met meerdere spelers

MultiPong for iPad is een afgeleide van een van de oudste videospellen ter wereld, Pong. Je hebt de mogelijkheid om alleen om samen met vrienden je doel te verdedigen met je vinger als keeper.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Multipong for iPadFingerLab heeft een nieuwe multiplayer-game in de App Store staan. Waar we voorheen al spellen zoals Scrabble en Ludo (vergelijkbaar met Mens Erger Je Niet) kenden is er nu MultiPong voor de iPad. Het iPad-spel is gebaseerd, zoals de naam al doet vermoeden, op een van de oudste videospellen ter wereld: Pong. In MultiPong for iPad kun je alleen of met meerdere personen het spelletje Pong spelen. Je hebt de beschikking over een slider die je met je vingers kunt bewegen om zo te voorkomen dat het balletje aan jouw kant verdwijnt. Om in termen van het WK 2010 te spreken: je speelt als het ware de keeper van je eigen goal.

Het spel MultiPong for iPad is met maximaal vier deelnemers te spelen en heeft verschillende power-ups om de spelbeleving interessant te houden. Van alle spellen kun je de highscore bijhouden en de statistieken bekijken. Je kunt ook op de achtergrond een muziekje uit je bibliotheek aanzetten tijdens het spelen. Deze speelt gewoon door tijdens jouw battle tegen je vrienden. FingerLab heeft een video gemaakt hoe MultiPong for iPad gespeeld kan worden. In de Nederlandse App Store staat MultiPong for iPad op dit moment op nummer 1.

Downloaden: MultiPong for iPad (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juni 2012, 15:38
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.