Meer dan 15 miljard apps gedownload op iOS

Er zijn meer dan 15 miljards downloads uit de App Store gedaan op de iPad, iPhone en iPod touch. Dat maakte Apple zonet bekend in een persbericht.

15 Miljard apps gedownload op iOSOp de iPad, iPhone en iPod touch samen zijn er meer dan 15 miljard applicaties gedownload vanuit de App Store. Dat maakte Apple zojuist bekend in een persbericht. De prestatie is neergezet door meer dan 200 miljoen gebruikers van de iPhone, iPod touch en iPad gezamenlijk. Op het moment dat de mijlpaal bereikt is, zijn er meer dan 425.000 applicaties te downloaden vanuit de App Store, waaronder 100.000 die voor de iPad ontwikkeld zijn.

“In slechts drie jaar is de revolutionaire App Sore uitgegroeid tot de spannendste en meest succesvolle software-marktplaats die de wereld ooit heeft gezien. Bedankt ontwikkelaars en bedankt gebruikers.”

Dat zegt Philip Schiller, vice-president van de wereldwijde marketing-afdeling van Apple. De 15 miljard-grens is slechts zes maanden later gepasseerd dan de 10 miljard downloads. Die maakte Apple in januari bekend.

In het persbericht dat Apple de deur uit heeft gedaan, roemen voorname app-ontwikkelaars de App Store. Onder hen reageren Mark Vein van EPIC Games (verantwoordelijk voor zwaardvechtspel Infinity Blade) en Nicholas Callaway, directeur van boekenuitgever Callaway Digital Arts.

Het gaat ongelooflijk snel met het aantal downloads in de App Store. De website AllThingsD weet te melden dat er in de afgelopen maand alleen al een miljard apps zijn gedownload. In totaal deed de iPhone er drie jaar over om aan 15 miljard downloads te komen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2011, 15:29
Categorie Uncategorized

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.

Meer dan 15 miljard apps gedownload op iOS

Er hebben meer dan 15 miljard downloads plaatsgevonden op de App Store maakt Apple bekend in een persbericht. De mijlpaal werd in drie jaar gehaald.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

15 Miljard apps gedownload op iOSApple heeft zojuist bekend gemaakt dat er meer dan 15 miljard apps gedownload vanuit de App Store. Die prestatie is neergezet door meer dan 200 miljoen gebruikers van de iPhone, iPod touch en iPad. Op het moment dat de mijlpaal bereikt is, zijn er meer dan 425.000 applicaties te downloaden vanuit de App Store, waaronder 325.000 voor de iPhone en iPod touch.
(meer…)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juli 2011, 19:08
Categorie Uncategorized
Onderwerpen app store, downloaden, mijlpaal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.